Persona VI

Persona VI

Olja & akryl på linneduk 130x150cm

39.000 kr

Technique: Mixed media on linen canvas
Stretcher: Swedframe
Year: -22
Size: 130x150cm
Artist: Lacke
figurativ konst tavla Persona VI canvas  130x150cm Artist Lacke art gallery

39.000 kr

Lägg till i varukorg
KÖP NU
 • Leverans
  Fri frakt ingår - vi skickar med Postnord, DHL, MTAB.
  Upphämtning tillgänglig på Galleri Lacke Vanligtvis redo inom 5 dagar eller mer.
  Stora Säby Gård
  Galleri Lacke
  18442 Åkersberga
  Sverige +46702073749
 • Lacke

  Lacke

  TOMAS LACKE Född 1976, Åkersberga, Sverige Ateljé: Galleri Lacke, Stora Säby Gård, Åkersberga Medlemskap: BUS, SVK, KIR Lacke är en svensk autodidakt konstnär inom både måleri och skulptur. Han har varit verksam sedan 90-talet och har sin ateljé i Åkersberga där han även är bosatt. I hans måleri hittar vi stora abstrakta och figurativa verk i en mix av varma jordfärger men Lacke kännetecknas kanske mest utav sina skulpturer utskurna I stål som silhuetteras mot vår natur eller som förgrund till hans måleri. Idag representeras han av de svenska gallerierna Roddarhuset, Melefors, Nordic Art, Sjöhästen, Barbro of Sweden och Gallery Rødhusgården i Danmark och Gallery Aurelia i London.
 • Ställ en fråga
Kategori:

figurativ konst tavla ” Persona VI ” canvas  130x150cm Artist: Lacke

Upptäck vår unika tavla ‘Persona VI’, skapad av konstnären Lacke med mixed media på linne canvas. Denna figurativa konstverk passar perfekt in i din inredning och kommer att skapa en imponerande blickfång i vilket rum som helst. Tavlan är 130×150 cm stor och har en Swedframe stretcher, vilket ger den en hög kvalitet och stabilitet. Dessutom är tavlan signerad av konstnären och finns endast i ett exemplar.

Köp ‘Persona VI’ idag och få fri frakt inom Sverige. Detta är en unik möjlighet att äga en signerad konstverk av hög kvalitet, så passa på att fynda nu!

Dimensioner130 × 150 cm